Поръчай по телефона!
0879396392

За Нас

Екипът на SMARTSTYLE.BG е изграден от професионалисти в областта на мобилните комуникации и телевизионните продукти. Ние се стремим да бъдем винаги с най-актуалните продукти на водещи световни марки с отлично съотношение цена-качество. При нас винаги ще откриете модерни, красиви и разнообразни аксесоари за мобилни телефони, които да са допълнение към вашето устройство, позволявайки Ви да се възползвате от всичките му възможности при максимална сигурност. Ние можем да Ви предложим качествени калъфи(силиконови, кожени) различни модели(тип книга, кейсове, гърбове) за много модели смартфони - нови и стари.

За нас пълното задоволяване на нуждите на клиента винаги е било и ще остане водещо в ежедневната ни работа. Нашият опит и професионално мнение е винаги на вашето разположение и нашата цел е да Ви дадем правилният съвет при избора на продукт, за да може той да съответства с вашите желания.

Smartstyle.bg е също и част от Инфотел 2000 ООД.

Инфотел 2000 ООД е търговското наименование на българска компания специализирана в продажба и дистрибуция на продукти, услуги и аксесоари за мобилни телефони и IT продукти. Официален представител е на европейския лидер в производство на аксесоари CELLULAR LINE за България, както и на световния лидер в областта на УНИВЕРСАЛНИТЕ ДИСТАНЦИОННИ управление ONE FOR ALL.

В момента Инфотел 2000 ООД дистрибутира продуктите на Cellular line в над 1000 крайни обекти и точки на продажба. Наши партньори са търговски вериги Техномаркет, A1, Виваком, Технополис, Хипермаркети Kaufland, Метро, както и всички официални представители на Apple продукти за България.

Целта на Инфотел 2000 ООД е да предложи на партньорите си качествени продукти и професионален мениджмънт в дистрибуцията. За крайните ни клиенти ние се стремим да предложим решение и предложение задоволяващо всяка нужда в областта на аксесоарите за мобилни устройства.

Защо да изберете нас?

Ние предоставяме на нашите клиенти пълна гама от качествени аксесоари за мобилни телефони, смартустройства и цифрови телевизори, които са първи на пазара и се доставят винаги в срок. Ние ви подпомагаме в продажбите и подкрепяме сериозно представляваните от нас марки, което подпомага и вас като търговец.

Ние знаем, че не вие зависите от нас а ние зависим от вас клиентите и вие сте най-важни за осъществяването на общата ни цел – взаимната удовлетвореност от всяка една покупка от нашия сайт.

Добре дошли и нека бъдем приятели!

Открийте ни в социалните мрежи:

Харесайте СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK, където редовно публикуваме най-актуалните оферти и нови продукти и споделяме интересни технологични новини за мобилния сектор.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки