Меню
Меню

Стани наш партньор

Инфотел 2000 е специализирана фирма в продажба и дистрибуция на продукти, услуги и аксесоари за мобилни телефони и таблети.

Официален представител е на европейския лидер в производство на аксесоари Cellular Line за България, както и на световния лидер в областта на универсалните дистанционни управления и цифрови антени ONE FOR ALL. Ние също така представляваме за България и марките: Devia, Beeyo, Forever и др.

В момента Инфотел 2000 ООД дистрибутира продуктите на Cellular line в над 1000 крайни точки на продажба. Наши партньори са търговсикте вериги Техномаркет, A1, Виваком, Telenor, Технополис, бензиностанции Лукойл, както и всички официални представители на Apple продукти за България.

Ние можем да ви предоставим пълна гама от качествени аксесоари за мобилни телефони, смарт устройства и цифрови телевизори, които са първи на пазара и се доставят винаги в срок. Можем и да ви изготвим специална оферта за продукт, който не присъства в листваните ни на сайта. Просто ни попитайте.

Инфотел 2000 поддържа постоянни складови наличности, които могат да са на ваше разположение до 2 работни дни, което би ви помогнало в управлението на вашата стокова наличност.

Ние ви подпомагаме в продажбите и подкрепяме сериозно представляваните от нас марки, което подпомага и вас като търговец.

Разполагаме с голяма гама от дисплей за вашето място на продажба, които можем да ви предоставяме безплатно при предварително уговорени условия.

КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ

  • Търговска отстъпка спрямо вашият бизнес (онлайн магазин или физически).
  • Възможност за безплатна доставка над определена сума.
  • Бърза доставка.
  • Гъвкави начини на плащане и поръчка. 
  • Възможност за предоставяне на рекламен плакат представящ това, че вие предлагате аксесоари за мобилни телефони и телевизия.

Свържете се с нас за повече информация относно бъдещо партньорство.

Пишете ни на [email protected]

Сравнение на продукти