Меню
Меню

Новата продуктовата гама на Interphone Unite е тук!

3 модела, безкрайни възможности

U-COM16 мотоциклетен интерком с Mesh технология, най-тънкият на пазара
U-COM4 мотоциклетен интерком за групова комуникация с до 4 устройства
U-COM2 мотоциклетен интерком за водач-пътник и друг мотоциклет до 600м

Новите модели UNITE имат уникални функции.

Иновативен супер тънък дизайн, който им позволява да се скрият перфектно във вашия шлем или каска, за да сведе до минимум страничния шум и да можете да слушате музика, радио или gps насоки с най-високо качество.

Батерията се отличава със своята продължителност. Тя също така може да се отдели, за да можете да я замените и да не прекъсвате пътуването си. Всъщност можете да закупите резервни части отделно и да ги вземете със себе си, където и да ви отведе мотора.

Сдвояването с други интеркоми за мотоциклети от други марки вече няма да е проблем. С бързата връзка със SENA можете лесно да се свържете с всеки друг водач. Любителите на мотоциклетите, знаят колко е красиво да споделяте моментите, неминуемите гледки и най-вълнуващите извивки на пътя. С помоща на Unite може да се създаде истинска общност без ограничения в марката на интерфона. Сдвояването е бързо и интуитивно и с U-Com16, оборудван с най-модерната технология Mesh 2.0, можете да се свържете с до 24 човека с едно щракване.

Всеки мотоциклетист има нужда от връзка със своите приятели и колеги, докато е на пътя. Затова и интуитивното специално приложение за новите интерфони за мотоциклети UNITE е идеалното решение.

За още по-голямо удобство и трите модела са оборудвани с гласови команди, за да ви дадат възможност да ги използвате не само чрез клавиши, но и с вашия глас.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С РЕВОЛЮЦИЯТА!

Сравнение на продукти