Осигурете си пълна защита на вашите лични вещи от вируси, микроби и бактерии с Hi-Gens, новият стерилизатор с ултравиолетова светлина (UV-C), който гарантира до 99,99% стерилизация.

 

 

ЕФЕКТИВНА СТЕРИЛИЗАЦИЯ


Стерилизаторът Hi-Gens съдържа сертифицирани и гарантирани LED лампи, които излъчват ултравиолетова светлина (UV) при дължина на вълната UV-C, която убива вируси, микроби и бактерии.

 

 

 

БЪРЗА СТЕРИЛИЗАЦИЯ


С Hi-Gens ви трябва само 1 минута за ефективна стерилизация.

ДВА РАЗЛИЧНИ НАЧИНА НА ПОЛЗВАНЕ

 

 

СТЕРИЛИЗИРАЩА КУТИЯ, идеална за дезинфекция на малки предмети, като смартфони, ключове, очила, слушалки и всичко останало, което може да се побере в кутията.

 

 

РЪЧНА UV-C ЛАМПА, перфектна за стерилизиране на по-големи предмети.

 

 

НОСЕТЕ Я НАВСЯКЪДЕ С ВАС!


Благодарение на практичния си дизайн, Hi-Gens е компактна и лесна за носене. Просто трябва да затворите кутията и ще можете да носите стерилизатора винаги под ръка и да дезинфекцирате вещите си само за отрицателно време.

БЕЗОПАСНА И НАДЕЖНА


Практична, бърза, но най-вече безопасна и надеждна: Hi-Gens съдържа сертифицирани UV-C LED лампи. Нещо повече, благодарение на автоматичния си механизъм, който изключва UV-C светлината, можете да я използвате без да се притеснявате, че може инцидентно да се изложите на светлината.

Запиши се за нашия бюлетин

Абонирай се за нашият бюлетин, за да научаваш първи за предстоящи кампании, намаления и нови продукти.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки