Меню
Меню
Революция при външните батерии

24.02.2021 17:55:25

Революция при външните батерии

Най-технологично развитите външни батерии

В днешно време технологиите се развиват изключително бързо. Нови модели смартфони излизат почти всеки месец, които имат нужда все повече енергия, за да захранят мощните си хардуерни характеристики. Все повече и повече ползваме смартфоните си и е напълно нормално батерията ни да се изразходва бързо. В отговор на това Cellularline са подготвени да предложат модерни и високо технологични външни батерии, които комбинират висок капацитет в малък размер.

  • Литиево-полимерните клетки, представени в гамата Slim, гарантират най-доброто качество на изработка и производителност на високо ниво, събрано в един елегантен и ултра тънък дизайн;
  • Литиево-полимерните клетки с висока плътност(High-Density), представени в гамите TANK и MANTA, предоставят най-доброто съотношение на компактност към мощност. Те са до 40% по-малки от обикновенните литиево-йонните батерии със същия капацитет.

Скоростта на зареждане означава свобода. По-малко време, прекарано в зареждане, означава повече време за използване на вашите мобилни устройства.
Благодарение на модерна технология, преносимите външни батерии на Cellularline са нещо много повече:

  • с иновативната система Device Detect, външните батерии Cellularline могат да разпознават устройствата, към които са свързани, и да активират най-подходящата технология за зареждане; гарантирайки по този начин възможно най-добрата производителност на зареждане.
  • Power Delivery USB Type-C 18W, Qualcomm ™ Quick Charge® 3.0 и 9V2A са само някои от технологиите, които правят гамите външни батерии на Cellularline най-иновативните и най-ефективните на пазара.

Едновременно бързо зареждане

Преносимите външни батерии с все по-голям капацитет за зареждане се нуждаят от иновации и в процеса на презареждане. Благодарение на все по-еволюиралото си бързо зареждане, външните батерии на Cellularline са готови и заредени за много кратко време, много по-малко от повечето други на пазара.
Възможността едновременно да зареждате смартфона и външната батерия само с едно зарядно устройство е най-функционалното решение, което не сте подозирали че може да бъде толкова удобно.

По-малко кабели, повече свобода

Зарядните устройства и смартфоните често имат различни входни портове.
Многобройните комбинации от конектори и портове пораждат нуждата от много кабели, което прави зареждането в движение изключително трудно.

Cellularline опростява живота на потребителите чрез редица зарядни зарядни устройства включващи всички портове на смартфони на пазара, дори и най-новите.

USB-C

Всички външни батерии на Cellularline разполагат с USB-C порт.
Това позволява на собствениците на скорошен Android телефон с USB-C порт, да използват един кабел за зареждане както на смартфона, така и за батерията.

Дизайн

  • Преносимите външни батерии Cellularline са елегантни като смартфоните, с които се използват
  • Те са все по-компактни и тънки, за да се поберат в джоба, заемайки минимално малко място, дори когато са включени към телефона
  • Те са ергономични и неплъзгащи се, за да осигурят здраво захващане и да бъдат приятни на допир
  • Те са здрави и удароустойчиви, за да издържат дълго време

Преносимите външни батерии Cellularline са проектирани да издържат на интензивно ползване, както и да са винаги безопасни за употреба. Всички батерийни клетки са индивидуално тествани и сертифицирани. Електронните компоненти и системата за контрол на температурата са най-добрите на пазара.

Знакът TUV гарантира на потребителя, че електронните сертификати за безопасност са предоставени с най-високо ниво на внимание и строгост.
Етикетът TUV, поставен на всяка опаковка преносими зарядни устройства Cellularline, показва сериен номер, който може да се използва за проследяване на документите за сертифициране директно на уебсайта на TUV.

Литиево полимерни клетки и Hig Density клетки

Литиево-полимерните клетки гарантират най-добрата производителност на високо ниво в елегантен и ултра тънък дизайн.
Освен това, новата технология на клетки с висока плътност(high density), представена в гамите Manta и Tank, позволява по-голям капацитет за зареждане в по-малки размери.

Външните батерии Manta са оборудвани с литиево-полимерни батерии с висока плътност. Те са най-модерните преносими външни батерии от Cellularline. С USB-C порт, адаптивни технологии, Qualcomm® Quick Charge ™, захранване с USB-C 18W и цифрови дисплеи, батериите на Manta са идеални за зареждане на най-новите телефони на пазара.

  • Ултра-тънки литиево-полимерни клетки с висока плътност
  • Цифров дисплей
  • Бързо зареждане и презареждане
  • Qualcomm® Quick Charge ™
  • Адаптивно бързо зареждане
  • 9V2A
  • Мощност USB-C 18W
  • USB Type-C порт

Slim са най-тънките външни батерии. Направени с литиево-полимерни клетки, те комбинират качество на изработка и високо ниво на работа, всичко в елегантен и ултра тънък дизайн.

  • Ултра-тънки литиево-полимерни клетки
  • Бързо зареждане и презареждане
  • Едновременно зареждане
  • USB Type-C порт

Tank са външните батерии с най-добро съотношение на мощност към размер, направени с Li-Po клетки с висока плътност, които гарантират висока мощност в малък размер. Те могат да заредят мобилно устройство няколко пъти.
Всички продукти от гамата TANK имат специфични технически характеристики като: бързо зареждане и презареждане и входен порт USB-C.

  • Ултра-малки литиево-полимерни клетки с висока плътност
  • Бързо зареждане и презареждане
  • Едновременно зареждане
  • USB Type-C порт

SHADE са новите външни батерии на Cellularline, които обединяват дизайн и технология заедно. Цветни и с платнено покритие, гамата SHADE е оборудвана с фунцкия за бързо зареждане, което дава възможност и на най-модерните смартфони и да получават същата мощност на зареждане като оригиналните мрежови зарядни устройства.
SHADE ULTRA+ 20000 също така може да зареди лаптоп и таблет благодарение на поста си USB-C 65W с Power Delivery.

  • Ултра-тънки литиево-полимерни клетки
  • Бързо зареждане и презареждане
  • Qualcomm ™ Quick Charge®
  • Адаптивно бързо зареждане
  • 9V2A
  • USB-C 18W Доставка на енергия
  • USB-C 65W с Power Delivery
  • USB port Type-C

OCTOPUS е външна батерия с вградена безжична технология, която ви позволява да презареждате без кабели и в пълна безопасност смартфони, съвместими с безжичната технология Qi.
Фиксиращата система с микро-вендузи позволява на батерията да застане здраво закрепена към смартфона, като по този начин можете да продължите да използвате вашето устройство. OCTOPUS също така има и практична стойка поставяне на телефона върху плоска повърхност.

  • Ултра-тънки литиево-полимерни клетки
  • Бързо зареждане и презареждане
  • Безжична технология Qi
  • Qualcomm ™ Quick Charge®
  • Адаптивно бързо зареждане
  • 9V2A
  • USB-C 18W Power Delivery
  • USB порт Type-C

Всички наши външни батерии можете да намерите тук!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Революция при външните батерии

Революция при външните батерии

В днешно време технологиите се развиват изключително бързо. Нови модели смартфони излизат почти всеки месец, които имат нужда все повече енергия. В днешно време технологиите се развиват изключително бързо. Нови модели смартфони излизат почти всеки месец, които имат нужда все повече енергия. 2021-05-11T11:43:31+03:00 Революция при външните батерии

<h2>Най-технологично развитите външни батерии</h2> <p>В днешно време технологиите се развиват изключително бързо. Нови модели смартфони излизат почти всеки месец, които имат нужда все повече енергия, за да захранят мощните си хардуерни характеристики. Все повече и повече ползваме смартфоните си и е напълно нормално батерията ни да се изразходва бързо. В отговор на това Cellularline са подготвени да предложат модерни и високо технологични външни батерии, които комбинират висок капацитет в малък размер.</p> <ul> <li>Литиево-полимерните клетки, представени в гамата Slim, гарантират най-доброто качество на изработка и производителност на високо ниво, събрано в един елегантен и ултра тънък дизайн;</li> <li>Литиево-полимерните клетки с висока плътност(High-Density), представени в гамите <a href="https://smartstyle.bg/search?query=tank">TANK</a> и <a href="https://smartstyle.bg/search?query=manta">MANTA</a>, предоставят най-доброто съотношение на компактност към мощност. Те са до 40% по-малки от обикновенните литиево-йонните батерии със същия капацитет.</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-1.png" width="600" height="600" class="aligncenter" /></p> <p>Скоростта на зареждане означава свобода. По-малко време, прекарано в зареждане, означава повече време за използване на вашите мобилни устройства.<br />Благодарение на модерна технология, преносимите външни батерии на Cellularline са нещо много повече:</p> <ul> <li>с иновативната система Device Detect, външните батерии Cellularline могат да разпознават устройствата, към които са свързани, и да активират най-подходящата технология за зареждане; гарантирайки по този начин възможно най-добрата производителност на зареждане.</li> <li>Power Delivery USB Type-C 18W, Qualcomm &trade; Quick Charge&reg; 3.0 и 9V2A са само някои от технологиите, които правят гамите външни батерии на Cellularline най-иновативните и най-ефективните на пазара.</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-2-png.jpg" class="aligncenter" /></p> <h3>Едновременно бързо зареждане</h3> <p>Преносимите външни батерии с все по-голям капацитет за зареждане се нуждаят от иновации и в процеса на презареждане. Благодарение на все по-еволюиралото си бързо зареждане, външните батерии на Cellularline са готови и заредени за много кратко време, много по-малко от повечето други на пазара.<br />Възможността едновременно да зареждате смартфона и външната батерия само с едно зарядно устройство е най-функционалното решение, което не сте подозирали че може да бъде толкова удобно.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-3.jpg" class="aligncenter" /></p> <p>По-малко кабели, повече свобода</p> <p>Зарядните устройства и смартфоните често имат различни входни портове.<br />Многобройните комбинации от конектори и портове пораждат нуждата от много кабели, което прави зареждането в движение изключително трудно.</p> <p>Cellularline опростява живота на потребителите чрез редица зарядни зарядни устройства включващи всички портове на смартфони на пазара, дори и най-новите.</p> <h4>USB-C</h4> <p>Всички външни батерии на Cellularline разполагат с USB-C порт.<br />Това позволява на собствениците на скорошен Android телефон с USB-C порт, да използват един кабел за зареждане както на смартфона, така и за батерията.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-4.jpg" class="aligncenter" /></p> <h3>Дизайн</h3> <ul> <li>Преносимите външни батерии Cellularline са елегантни като смартфоните, с които се използват</li> <li>Те са все по-компактни и тънки, за да се поберат в джоба, заемайки минимално малко място, дори когато са включени към телефона</li> <li>Те са ергономични и неплъзгащи се, за да осигурят здраво захващане и да бъдат приятни на допир</li> <li>Те са здрави и удароустойчиви, за да издържат дълго време</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-5.jpg" class="aligncenter" /></p> <p>Преносимите външни батерии Cellularline са проектирани да издържат на интензивно ползване, както и да са винаги безопасни за употреба. Всички батерийни клетки са индивидуално тествани и сертифицирани. Електронните компоненти и системата за контрол на температурата са най-добрите на пазара.</p> <p>Знакът TUV гарантира на потребителя, че електронните сертификати за безопасност са предоставени с най-високо ниво на внимание и строгост.<br />Етикетът TUV, поставен на всяка опаковка преносими зарядни устройства Cellularline, показва сериен номер, който може да се използва за проследяване на документите за сертифициране директно на уебсайта на <a href="https://www.tuv.com/world/en/">TUV</a>.</p> <h3>Литиево полимерни клетки и Hig Density клетки</h3> <p>Литиево-полимерните клетки гарантират най-добрата производителност на високо ниво в елегантен и ултра тънък дизайн.<br />Освен това, новата технология на клетки с висока плътност(high density), представена в гамите Manta и Tank, позволява по-голям капацитет за зареждане в по-малки размери.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-6-60993ce39258e.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-7.jpg" width="600" height="424" class="aligncenter" /></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-8.jpg" width="600" height="424" class="aligncenter" /></p> <p>Външните батерии Manta са оборудвани с литиево-полимерни батерии с висока плътност. Те са най-модерните преносими външни батерии от <a href="https://www.cellularline.com/">Cellularline</a>. С USB-C порт, адаптивни технологии, Qualcomm&reg; Quick Charge &trade;, захранване с USB-C 18W и цифрови дисплеи, батериите на Manta са идеални за зареждане на най-новите телефони на пазара.</p> <ul> <li>Ултра-тънки литиево-полимерни клетки с висока плътност</li> <li>Цифров дисплей</li> <li>Бързо зареждане и презареждане</li> <li>Qualcomm&reg; Quick Charge &trade;</li> <li>Адаптивно бързо зареждане</li> <li>9V2A</li> <li>Мощност USB-C 18W</li> <li>USB Type-C порт</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-9.jpg" class="aligncenter" /></p> <p>Slim са най-тънките външни батерии. Направени с литиево-полимерни клетки, те комбинират качество на изработка и високо ниво на работа, всичко в елегантен и ултра тънък дизайн.</p> <ul> <li>Ултра-тънки литиево-полимерни клетки</li> <li>Бързо зареждане и презареждане</li> <li>Едновременно зареждане</li> <li>USB Type-C порт</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-10-60994a4b3fb32.png" class="aligncenter" /></p> <p>Tank са външните батерии с най-добро съотношение на мощност към размер, направени с Li-Po клетки с висока плътност, които гарантират висока мощност в малък размер. Те могат да заредят мобилно устройство няколко пъти.<br />Всички продукти от гамата TANK имат специфични технически характеристики като: бързо зареждане и презареждане и входен порт USB-C.</p> <ul> <li>Ултра-малки литиево-полимерни клетки с висока плътност</li> <li>Бързо зареждане и презареждане</li> <li>Едновременно зареждане</li> <li>USB Type-C порт</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-11.png" class="aligncenter" /></p> <p>SHADE са новите външни батерии на Cellularline, които обединяват дизайн и технология заедно. Цветни и с платнено покритие, гамата SHADE е оборудвана с фунцкия за бързо зареждане, което дава възможност и на най-модерните смартфони и да получават същата мощност на зареждане като оригиналните мрежови зарядни устройства.<br />SHADE ULTRA+ 20000 също така може да зареди лаптоп и таблет благодарение на поста си USB-C 65W с Power Delivery.</p> <ul> <li>Ултра-тънки литиево-полимерни клетки</li> <li>Бързо зареждане и презареждане</li> <li>Qualcomm &trade; Quick Charge&reg;</li> <li>Адаптивно бързо зареждане</li> <li>9V2A</li> <li>USB-C 18W Доставка на енергия</li> <li>USB-C 65W с Power Delivery</li> <li>USB port Type-C</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-12.png" class="aligncenter" /></p> <p>OCTOPUS е външна батерия с вградена безжична технология, която ви позволява да презареждате без кабели и в пълна безопасност смартфони, съвместими с безжичната технология Qi.<br />Фиксиращата система с микро-вендузи позволява на батерията да застане здраво закрепена към смартфона, като по този начин можете да продължите да използвате вашето устройство. OCTOPUS също така има и практична стойка поставяне на телефона върху плоска повърхност.</p> <ul> <li>Ултра-тънки литиево-полимерни клетки</li> <li>Бързо зареждане и презареждане</li> <li>Безжична технология Qi</li> <li>Qualcomm &trade; Quick Charge&reg;</li> <li>Адаптивно бързо зареждане</li> <li>9V2A</li> <li>USB-C 18W Power Delivery</li> <li>USB порт Type-C</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/blog-post-batteries-13.png" class="aligncenter" /></p> <p>Всички наши външни батерии можете да намерите <a href="https://smartstyle.bg/category/vunshni-baterii">тук</a>!</p>

Сравнение на продукти