One For All с 5 награди RedDot за продуктов дизайн

One For All с 5 награди RedDot за продуктов дизайн

Кой е най-ценният предмет във вашия хол? Разбира се, вашият телевизор…. и всички приспособления, които вървят заедно с него. От изключителна важност е да се ​​наслаждаваш на прекараното време заедно със семейството си вкъщи. И разбира се, кой не иска да го прави със стил? Прочетете, за да разберете най-новите тенденции в интериорния дизайн за 2020 г.

Знаете ли какви са последните тенденции в интериорния дизайн тази година? Според експертите - съвременен градски шик. Този стил се характеризира с дизайнерски уреди, които всъщност придават характер в дома. Сбогувайте се с всичко голямо, масово произведено или непрактично и търсете елегантните линии, модерен външен вид и истински функционален дизайн в уредите за дома.

Тази година новите телевизори не само разполагат с най-новите технологии, а трябва и да изглеждат добре. Ултра-тънък дизайн с изчистени линии и нотка на елегантност с високо качество, който се съчетава с декора. Същите тенденции важат и за стойките за телевизори и антени. Тези аксесоари за телевизири вече се превръщат в дизайнерски произведения сами по себе си.

Universal Electronics Inc. с гордост съобщават, че спечелили четири награди Red Dot Design за 2020 г. за техните универсални стойки за телевизор One For All Tripod и усилени антени на закрито Falcon.

Настолна стойка за телевизор WM7471 и WM7472

        

Универсалната стойка за телевизор на триножник е идеална за телевизори до 65 инча. Може да завърти на 360 градуса и се пасва в интериорния дизайн на всяка стая благодарение на естествените си дървени крака от кестен или дъб и модерния си вид.

Кликнете тук, за да я разгледате подробно!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

One For All с 5 награди RedDot за продуктов дизайн

One For All с 5 награди RedDot за продуктов дизайн

Кое е най-ценният предмет във вашия хол? Разбира се, вашият телевизор…. и всички приспособления, които вървят заедно с него. От изключителна важност е да с Кое е най-ценният предмет във вашия хол? Разбира се, вашият телевизор…. и всички приспособления, които вървят заедно с него. От изключителна важност е да с 2020-06-16T11:20:55+03:00 One For All с 5 награди RedDot за продуктов дизайн

<p>Кой е най-ценният предмет във вашия хол? Разбира се, вашият телевизор&hellip;. и всички приспособления, които вървят заедно с него. От изключителна важност е да се ​​наслаждаваш на прекараното време заедно със семейството си вкъщи. И разбира се, кой не иска да го прави със стил? Прочетете, за да разберете най-новите тенденции в интериорния дизайн за 2020 г.</p> <p>Знаете ли какви са последните тенденции в интериорния дизайн тази година? Според експертите - съвременен градски шик. Този стил се характеризира с дизайнерски уреди, които всъщност придават характер в дома. Сбогувайте се с всичко голямо, масово произведено или непрактично и търсете елегантните линии, модерен външен вид и истински функционален дизайн в уредите за дома.</p> <p>Тази година новите телевизори не само разполагат с най-новите технологии, а трябва и да изглеждат добре. Ултра-тънък дизайн с изчистени линии и нотка на елегантност с високо качество, който се съчетава с декора. Същите тенденции важат и за <a href="https://smartstyle.bg/category/stoyki-za-televizori" target="_blank" rel="noopener">стойките за телевизори</a> и <a href="https://smartstyle.bg/category/anteni-za-televizor" target="_blank" rel="noopener">антени</a>. Тези аксесоари за телевизири вече се превръщат в дизайнерски произведения сами по себе си.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/red-dot-linkedin.jpg" alt="" width="800" height="533" /></p> <p>Universal Electronics Inc. с гордост съобщават, че спечелили четири награди Red Dot Design за 2020 г. за техните универсални стойки за телевизор One For All Tripod и усилени антени на закрито Falcon.</p> <h3>Настолна стойка за телевизор WM7471 и WM7472</h3> <p><img src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/wm7471-750x560_waward.jpg" alt="" width="408" height="305" />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/wm7472-750x560.jpg" width="409" height="305" /></p> <p>Универсалната стойка за телевизор на триножник е идеална за телевизори до 65 инча. Може да завърти на 360 градуса и се пасва в интериорния дизайн на всяка стая благодарение на естествените си дървени крака от кестен или дъб и модерния си вид.</p> <p><a href="https://smartstyle.bg/product/nastolna-stoyka-za-televizor-wm7471-tripod-32-65-dab" target="_blank" rel="noopener">Кликнете тук, за да я разгледате подробно!</a></p> <p></p>

,
Запиши се за нашия бюлетин

Абонирай се за нашият бюлетин, за да научаваш първи за предстоящи кампании, намаления и нови продукти.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки