3 предложения за създаване на празничен дух у дома

3 предложения за създаване на празничен дух у дома

Вече сме в месец декември и празниците наближават. След още няколко дни и ще започнат рекламите на Сам Вкъщи по телевизията и ако младия Маколи Кълкин не ви е достатъчен, за да усетите празничния дух у вас, ние имаме няколко предложения как сами да си го създадете.

 

Вижте ги.

 

  1. Добавете коледен аромат в стаята с арома дифузер

Нищо не подсказва „Коледа е“ като мириса на канела и портокал. Предизвикайте обонянието си и запълнете стаята с коледен аромат. Най-добрият и лесен начин е с помощта на дифузер с етерични масла. Напълно безопасно и с естествени съставки можете да запълните въздуха около вас с коледна магия.

 

  1. Украсете с музика

Кой може да се похвали с пееща коледната елха? С Bluetooth колонки във формата на коледна топка вие ще изненадате приятно своите гости. Доверете се на 8-те вградени коледни мелодии или пък изберете вашата любима, която да идва директно от елхата.

 

  1. Създайте празнична атмосфера за новогодишната нощ

В последните часове на годината има две много важни неща, за които трябва да се погрижите – музиката и напитките. С Bluetooth шампаниерата ще можете да го направите едновременно. Поддържайте ритъма на нощта и напитките студени.

 

Това са нашите топ 3 идеи за създаване на празничен дух у дома. С тях ще можете да си създадете уникални и специални вечери за вас и вашите близки. Ще усетите коледния аромат, ща чуете коледния звън и ща отброите до 10 в новогодишната нощ по най-запомнящия се начин.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезни

Полезно

3 предложения за създаване на празничен дух у дома

3 предложения за създаване на празничен дух у дома

Вече сме в месец декември и празниците наближават. След още няколко дни и ще започнат рекламите на Сам Вкъщи по телевизията и ако младия Маколи Кълкин не в Вече сме в месец декември и празниците наближават. След още няколко дни и ще започнат рекламите на Сам Вкъщи по телевизията и ако младия Маколи Кълкин не в 2020-12-04T17:29:02+02:00 3 предложения за създаване на празничен дух у дома

<p>Вече сме в месец декември и празниците наближават. След още няколко дни и ще започнат рекламите на Сам Вкъщи по телевизията и ако младия Маколи Кълкин не ви е достатъчен, за да усетите празничния дух у вас, ние имаме няколко предложения как сами да си го създадете.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Вижте ги.</p> <p>&nbsp;</p> <ol> <li>Добавете коледен аромат в стаята с арома дифузер</li> </ol> <p>Нищо не подсказва &bdquo;Коледа е&ldquo; като мириса на канела и портокал. Предизвикайте обонянието си и запълнете стаята с коледен аромат. Най-добрият и лесен начин е с помощта на дифузер с етерични масла. Напълно безопасно и с естествени съставки можете да запълните въздуха около вас с коледна магия.</p> <p><a href="https://smartstyle.bg/category/difuzeri" target="_blank" rel="noopener" title="Дифузери за дома"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/anjou-diffuser-horozontal.jpg" class="aligncenter" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <ol start="2"> <li>Украсете с музика</li> </ol> <p>Кой може да се похвали с пееща коледната елха? С Bluetooth колонки във формата на коледна топка вие ще изненадате приятно своите гости. Доверете се на 8-те вградени коледни мелодии или пък изберете вашата любима, която да идва директно от елхата.</p> <p><a href="https://smartstyle.bg/search?query=hang%26dance" target="_blank" rel="noopener" title="Коледни Bluetooth колонки"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/inpost_hangdance.png" width="500" height="419" class="aligncenter" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <ol start="3"> <li>Създайте празнична атмосфера за новогодишната нощ</li> </ol> <p>В последните часове на годината има две много важни неща, за които трябва да се погрижите &ndash; музиката и напитките. С Bluetooth шампаниерата ще можете да го направите едновременно. Поддържайте ритъма на нощта и напитките студени.</p> <p><a href="https://smartstyle.bg/product/muzikalna-bluetooth-shampaniera-byala" target="_blank" rel="noopener" title="Bluetooth шампаниера"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12535/files/image/inpost_champagne.png" width="500" height="419" class="aligncenter" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>Това са нашите топ 3 идеи за създаване на празничен дух у дома. С тях ще можете да си създадете уникални и специални вечери за вас и вашите близки. Ще усетите коледния аромат, ща чуете коледния звън и ща отброите до 10 в новогодишната нощ по най-запомнящия се начин.</p>

, ,
Искаш ли да научаваш всичко ново първи ?

Абонирай се за нашият бюлетин сега и получи код за безплатна доставка!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки