Горе

Какво прави външните батерии на Cellularline по-добри от другите?

 • Начало
 • Новини
 • Какво прави външните батерии на Cellularline по-добри от другите?
/
2018-10-09
Какво прави външните батерии на Cellularline по-добри от другите?

По-бързото зареждане означава повече свободно време.

По-малко време прекарано в зарежда означава повече време на ползване.

Благодарение на развиване на технологиите, новите батерии на Cellularline са вече много по-бързи от стандартните. Те са способни вече да разпознават най-новите и най-взискателните смартфони, за да могат да им осигурят същата скорост като на стандартното зарядно за ел.мрежа.

Qualcomm™ Quick Charge 3.0,Adaptive Fast Charge за Samsung, Power Delivery USB Type-C са само някои от технологиите, които правят Cellularline FreePower и PowerUp едни от най-иновативните и бързи външни батерии, които може да купите.

ЛИТИЕВО-ПОЛИМЕРНИ БАТЕРИИ

Литиево полимерните клетки във всички нови батерии FreePower са по-мощни, по-леки и по-компактни от стандартните клетки. Тъй като те се състоят от по-малки елементи и компоненти, литиево полимерните клетки са и по-издържливи от нормалните цилиндрични батерии.

ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЙ

Най-големият плюс на въшния дисплей е, че той показва остатъчния заряд и така знаете кога е време да я заредите. Това е изключително полезно за големите батерии, които могат да заредят устройствата по няколко пъти.

ЛИТИЕВО-ЙОННИ БАТЕРИИ

Стандартните литиево йонни-батерии предлагат отлично качество, надеждност и сигурност на прилична цена.

USB-C

Всички батерии Freepower Manta S и PowerUp разполагат с USB-C порт и USB-C кабел за телефоните от новото поколение. Този USB-C порт може да се използва, както за зареждане на самата батерия така и за телефон или таблет. Батериите имат и micro USB порт за най-разпространения стандарт.

POWER DELIVERY

Външните батерии на Cellularline разполагат с 18watt USB-Cпорт за зареждане, който гарантира заряд еднакъв на този на основното зарядно.

USB портовете на външните батерии на Cellularline гарантират поне 2А напрежение, който е два пъти по-бърз от най-разпространените батерии.

QUALCOMM™ QUICK CHARGE 3.0

Външните батерии, които разполагат с Qualcomm Quick Charge 3.0 технологията зареждат повечето Android телефони с висока скорост, същата като на стандартното зарядно за ел.мрежа.

QI

Външните батерии Freepower Manta S с безжичната технология QI могат безопасно и ефективно да зареждат безжично смартфоните с безжично зареждане и технологията Wireless Qi(като iPhone 8, iPhone X и Samsung Galaxy S серията).


FreePower Manta S са най-развитите и модерни външни батерии на Cellularline досега. Съставени от литиево-полимерна технология с USB-C порт, адаптивна технология, Qualcomm™ и дигитален дисплеи те са идеални за зареждане на всеки един нов смартфон или мобилно устройство.

 • Супер тънък дизайн
 • Дигитален дисплей
 • Бързо зареждане и презареждане
 • Едновременно зареждане и презареждане
 • Qualcomm Quick Charge 3.0
 • Адаптивно бързо зареждане
 • Wireless Qi
 • USB type-c порт


1. FAST CHARGE USB

USB порт с Qualcomm™ Quick Charge и Fast Adaptive Charge технология

2. FAST CHARGE USB-C

Входен и изходен USB-C порт с Power Delivery технология

3. FAST RECHARGE MICRO USB

Micro USB вход

4. СИЛНО УСТОЙЧИВА ОБВИВКА С ГУМЕНО ПОКРИТИЕ

Здрава и устойчива на удари обвивка

5. ВИСОКО ПРОИЗВОДИТЕЛЕН ИНДУКТОР

Контрол върху прегряването за висока производителност и безопасност

6. ЛИТИЕВО-ПОЛИМЕРНА БАТЕРИЯ

Изключителен обем в тънък дизайн

7. ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЙ

Оставащия заряд е винаги под контрол

Може да намерите външните батерии на Cellularline тук -> http://smartstyle.bg/bg/catalog/329/vunshni-bater...