Горе

Note 9 и USB-C: Всичко, което трябва да знаете!

/
2018-08-23
Note 9 и USB-C: Всичко, което трябва да знаете!

Samsung Galaxy Note 9 включва много нови и вълнуващи технологии, включително нов USB-C порт, което прави огромна разлика в начина, по който можете да използвате телефона си. Ето какво трябва да знаете за USB-C порта на Note 9.

1. Работи, както и да го включиш

Едно от най-добрите предимства на USB-C е фактът, че той има симетричен дизайн. Какво означава това? Ами, можете да свържете USB-C кабела по всеки един начин. Ако вашия телефон използва Micro USB, до болка сте запознати с вица, че има Micro USB кабела два възможна варианта на вкарване, но все още отнемат три опита да оцелиш правилния.

2. Той е по-мощен

Можете също да изпращате повече енергия за захранване по USB-C портове. Това е изключително полезно за бързото зареждане на Вашаия Note 9, използвайки собствения стандарт Adaptive Fast Charging на Samsung. Разгледайте и нашите зарядни, които поддържат бързо зареждане:

  • http://smartstyle.bg/bg/products/4883/zaryadno-za-Samsung-220V-USB-10W-byalo.html
  • http://smartstyle.bg/bg/products/4741/komplekt-adaptivno-zaryadno-Type-C-220V-Type-C-kabel-15W-byalo.html

  • 3. Все още можете да използвате Micro USB аксесоари

    Разбира се, всичкият този напредък има и малък недостатък ... не можете да използвате всички други Micro USB кабели, зарядни устройства и други аксесоари! Всъщност можете – но ще трябва да ползвате USB-C към Micro USB адаптер.

  • http://smartstyle.bg/bg/products/2382/Micro-USB---USB-C-type-adapter.html
  • Обобщение

    Има ли нещо друго, което искате да знаете за USB-C на Note 9? Не се колебайте да ни чата или директно на нашата поща! Благодарим Ви, че проверихте нашия блог и не забравяйте и за другите ни аксесоари за Note 9!