Горе

Cellularline представи новите си модели калъфи на IFA 2017

/
2017-09-01
Cellularline представи новите си модели калъфи на IFA 2017

Технологични иновации и стил: новите калъфи на марката за международното изложение в Берлин

Cellularline, лидерът в пазара на аксесоари за смартфони, мобилни устройства и таблети, представи на IFA 2017 новите си модерни аксесоари за мобилни устройства и съвсем нов проект, идващ от опита и ноу-хау на марката: AQL ™ , Audio Quality Lab ™, посветен на аудио и музика!

ВЛЕЗ В МУЗИКАТА

AQL ™, Audio Quality Lab ™ е новият проект, посветен на високото качество в музиката: 70 различни продукта, които са резултат от ноу-хау на Cellularline в областта на музикалните слушалки и иновациите.

Всякакви слушалки за всеки, който обича да усилва музиката и да изживее всеки един момент от любимата си песен в движение! Нова стъпка, която увеличава музикалното преживяване, като дава по-голям избор на всички любители на музиката във всяка ситуация, докато релаксират, спортуват, пътуват или просто искат да се забавляват!

ВЪНШНА ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ

Tetra Force® представя най-новото поколение зарядни устройства и ултра устойчиви кабели. Иновациите, технологичните изследвания и висококачественият стандарт са основните характеристики на новите продукти под името Tetra Force®.

SHAKE & SHINE

Весели, забавни и модни: това са новите калъфи от серията STARDUST. SHINE, LOVE, YES IS MORE и MAKE IT HAPPEN: течност с блясък, пайети и мъниста за наистина бляскав ефект!

ПРОМЕНEТЕ СТИЛА СИ

Променете външния вид на вашия смартфон с новите калъфи Bling: SILVER, CAMOUFLAGE, ANIMALIER и RAINBOW! Четири нови кейса, за да изразите покажете своя уникален стил чрез устройството си, като го комбинирате с вашето облекло и го правите подходящ за всеки случай!

Очаквайте скоро новите продукти на Cellularline и в нашият сайт!