Горе

Audio Quality Lab™ - Новото ниво в слушането на музика

/
2017-08-03
Audio Quality Lab™ - Новото ниво в слушането на музика

От дългогодишния си опит в аксесоарите за смартфони, Cellularline създаде Audio Quality Lab™: проект, насочен към подобряване и преформулиране на музикалното изживяване чрез аудио продукти, които осигуряват превъзходен, кристален и ясен звук.

Тук ще Ви запознаем с основните продукти от линията Audio Quality Lab™(AQL) и техните най-важни отличителни характеристики.

PUMP BASS: подобрен и по-богат бас

STREAMING TOP SOUND TECHNOLOGY: оптимизира звука, когато слушате нещо от интернет

CRYSTALLINE DEFINITION: Кристално и чисто качество на звука без изкривявания дори при максимално усилено ниво

ACTIVE NOISE-CANCELING: премахва шума около вас, за да се насладите напълно на любимата си музика

MAGNETIC CAPSULE: магнитно привличане за удобно носене около врата, когато не ги използвате

След като вече знаете по какво се отличават AQL от обикновените слушалки нека да започнем с първите от тази серия - Acoustic. На пръв поглед те са едни обикновенни тапички, които може включите към телефона си. Включите ли ги обаче още на първата нота ще усетите разликата. Acoustic са слушалки от следващото поколение, идеални за всеки, който иска да се наслаждава на висококачествен, чист и впечатляващ звук. За да се гарантира максимална лекота на използване, иновативната капсула в ухото осигурява пасивна изолация на външния шум. Технологията Streaming Top Sound Performance осигурява отлично качество на звука при възпроизвеждане на музика, дори когато е от интернет, така че те са идеални за всеки, който иска да се наслаждава на превъзходен звук от своя смартфон. Микрофонът с вграден бутон за отговор улеснява приемането на входящи повиквания, а смяната на песните ви става с натискане на само един бутон.

AQL Accoustic Слушалки

Сега ще се прехвърлим към модела Pop и може би веднага ще забележете, че те са много подобни на Acoustic. И двете ще ви предложат изключително качество на звука с дълбок и плътен бас и оптимизация на звука за слушане на онлайн музика, както и вграден микрофон с бутон, с който освен да приемате обаждания, можете да сменяте песните в плейлиста си. Основните разлики между двата модела е в изработката на самите слушалки. Pop са с плосък кабел, което предотвратява оплитането, непромокаем и имат метална капсула на тапичката за по-голяма издържливост. Техният по-голям брат Pop Up ги превъзхожда само с едно нещо – допълнителни бутони за регулиране на звука, спиране и пускане на песните. Изглежда малък детайл, но със сигурност не е за пренебрегване лекотата на контролиране на плейлиста.

Слушалки Pop AQL                                                Слушалки Pop Up AQl

Следващите, които ще разгледаме са Collar. Те са са ултра-леки и удобни Bluetooth® слушалки, които са перфектни за по-продължителна употреба независимо дали искате да слушате музика или да отговаряте на входящите повиквания с пълна свобода. Удобни за носене, тези слушалки с яка гарантират до 8 часа време за използване и са снабдени с магнити, така че лесно да се затварят и прибират, когато не ги използвате. Трите копчета на слушалките ви позволяват да използвате универсалното дистанционно управление и да променяте силата на звука, когато пожелаете. Иновативната технология за висококачествено предаване на звука осигурява отличното му качество дори да слушате онлайн , докато вграденият бутон за отговор ви позволява лесно и бързо да отговаряте на входящите обаждания.

Слушалки Bluetooth Collar AQL

Сега се прехвърляме на спортна вълна и ви представяме Sport Spring. Ултра леки овални спортни слушалки с форма на капсула и практично гъвкаво ухо, което се задържа на място от външното ухо, ви помага да спортувате в ритъма на любимата ви музика. Овалните капсули пренасят звука още по-чист и интензивен, докато сертификацията IPX5 гарантира устойчивост на дъжд и пот, което ги прави идеални за използване и на открито. Благодарение на вградения бутон за отговор можете лесно и бързо да отговаряте на входящите обаждания. Иновативната технология Streaming Top Sound Performance осигурява отлично качество на звука при възпроизвеждане на музика от интернет.

Спортни слушалки Sport Spring AQL

А ако не желаете да ви се мотаят кабели, докато тичате - Sport Bounce са спортните слушалки за вас. Леки и стабилни, тези Bluetooth слушалки с практична външна кука са идеални за по-продължителна употреба, за да се възползвате максимално от всяка тренировка заедно с любимата ви музика. 3-те бутона върху слушалките позволяват да използвате универсалното дистанционно управление и да променяте силата на звука или сменяте песента удобно и когато пожелаете, докато вграденият бутон за отговор ви позволява лесно и бързо да отговаряте на входящите обаждания от вашия смартфон. Сертификатът IPX4 гарантира устойчивост на дъжд и пот, което прави Sport Bounce перфектните слушалки дори за тренировки на открито. Както повечето други слушалки от линиятта AQL и Sport Bounce разполагат с новаторската технология Streaming Top Sound Performance за отлично качество на звука при слушане на музика от интернет.

     Спортни слушалки Bluetooth Sport Bounce

Естествено за последно сме оставили най-доброто. Ще завършим с най-високият клас на слушалките AQL, а именно – Perfectio. От съвсем скромното им име може да предположите какво може да очаквате от тях, а именно перфектност. Perfectio са Bluetooth слушалки за уши с привлекателен, минималистичен дизайн с меко покритие. Те са перфектни, ако обичате да слушате музика от вашия смартфон, благодарение на тяхната технология за висококачествено предаване на звука идващ от онлайн източник. Слушалките Perfectio Bluetooth също са снабдени с бърза система за зареждане, която ви позволява да ги зареждате за кратко време, така че никога не трябва да излизате без любимата си музика. Само 15 минути на зареждане ще ви осигури 1ч слушане. Освен това са и супер леки - само 130гр.
Аудиоконтролерите на слушалките ви позволяват лесно и безпроблемно да променяте силата на звука или песента, докато вграденият микрофон ги прави идеални и за получаване на входящи повиквания и свободно говорене.

Bluetooth Слушалки Perfectio Cellularline

Всичките тези модели Bluetooth слушалки или с кабел и може да намерите на нашият сайт в категорията http://smartstyle.bg/bg/catalog/355/Audio-Quality-Lab.html